After Effects 2024 yavaş render alıyor

VitesNecmi

Decapat
Daha fazla  
1:53Dk'lık 1080p 24FPS videonun H264 ve best settings halinde after effectten render alınac 2 saat süre istiyor. Media encoder ise 3 saat kadar istiyor. İkisinde de OpenCL açık kullanıyorum arkada RAM veya işlemci yiyebilecek bir uygulamada açık değil.

Sistem:
RX 6600.
R5 5500.
8x2GB 3200MHz RAM.
After Effects M.2 SSD'e yüklü videoyu da M.2'ye renderlıyorum. Bu değerler normal mi, değil ise ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normald eğil mi ?
Belki ram şişiyordur ama bunun dışında normal.

Ağır efektler kullanıyorsan normal. Fakat hafif işlemlere rağmen bu kadar sürüyorsa normal değil. Korsan mı kullanıyorsunuz?

Ağır efektler kullanıyorsan normal. Fakat hafif işlemlere rağmen bu kadar sürüyorsa normal değil. Korsan mı kullanıyorsunuz?

Korsan kullanıyorum.
Sadece pixel Motion blur eklediğimde bu süreleri aldım.

Shutter angle 500.
Shutter samples ise 16

Sadece bunları değiştirdim bir de ekran kartı ile render aldıktan sonra Motion blur veya diğer efektler gelmiyor sadece işlemci ile render alınca geliyor oda saatleri iki katına çıkarıyor.

Normal değil. Korsanda render süresi o kadar fark etmiyor. Ben de çok kısa süre korsan kullanıp lisanslıya geçtim. Çok fark etmediğini kendim deneyimledim. Sürüm düşürmeyi deneyebilirsin belki. Zaten sürümler arasında amatör kullanıcı için fark yok denebilir. 2015 ile 2024 arasındaki farkı bile anlamazsın. 2022 sürümü daha iyi olabilir senin için.

NVIDIA GPU kullanmadığın için bazı efektlerde problem çıkıyordur. Ondan ziyade işlemcin ve RAM'in yetersiz muhtemelen. Motion blur uygulamayı bayağı ağırlaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…