Çözüldü After Effects 2025 "element" efekti yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, After Effects üzerinden öğretici videoya bakarak 3D text yapacaktım ancak videoda yazılan "element" efekti bende yok, bütün video o efekt üzerinden gidiyor bir türlü bulamadım. Ne yapmam gerekiyor? After Effects 2025 orijinal.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar paralı crackli ya da satın alarak indirebilirsin
Not: Crackli kullanıma asla destek vermiyorum.

Maşallah hocam fiyatı da çok iyiymiş, yine de teşekkür ederim.
Dostum ne gerek var boyle seylere. 3D yapacaksan 3D programi kullanmani oneririm. Mesela Blender3D, tamamen ucretsiz ve Steam'de de var. Ayrica icerisindeki grafik renderer'i daha gercekci. Daha daha profesyonel ve hiperrealistik sonuclar istiyorsan yine Epic Games'in tamamen ucretsiz olan Unreal Engine motoruna bakabilirsin hocam.

Tekrar soyleyeyim, 3D seyleri 3D programlarinda yap. After Effects'te sadece obje hareket ettirebilirsin ama 3D programlarinda efektinden tut fiziki simulasyonlara kadar hersey bulunuyor sana cok daha genis bir yelpaze sunuyor.

Hocam arkadaş TikTok editi yapacak büyük ihtimalle Blender filan zor iş bu plugin ile kısa yolda halledebiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…