After Effects "Advanced 3D plug-in generated an unexpected exception" hatası

zeynepcolak

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. After Effects 2024 en son sürümü orijinal olarak kullanıyorum. Yeni eklenen özelliğe göre 3D objeleri herhangi bir eklenti olmadan direk After Effects üzerinden yönetebilmem gerekiyor. Ancak programı advance 3D'ye aldığım zaman veya içerisine 3D obje attığım zaman bu hatayla karşılaşıyorum: Advanced 3D plug-in generated an unexpected exception. Nasıl çözeceğim? Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba. After Effects 2024 en son sürümü orijinal olarak kullanıyorum. Yeni eklenen özelliğe göre 3D objeleri herhangi bir eklenti olmadan direk After Effects üzerinden yönetebilmem gerekiyor. Ancak programı advance 3D'ye aldığım zaman veya içerisine 3D obje attığım zaman bu hatayla karşılaşıyorum: Advanced 3D plug-in generated an unexpected exception. Nasıl çözeceğim? Yardımcı olabilir misiniz?

Özellik tam sürümde mi yoksa hala betada mı sizin sürümünüz ile uyumsuz olabilir diye soruyorum.

Özellik resmi sürüme gelmiş. Ama ben beta en son olanı da indirdim. Orada da aynı problem var.

Genelde bu tür işlemlerde Windows Defender oyunbozanlık yapar kapatıp dener misin bir de yönetici falan başlat maksat en basit yöntemi denemek şimdi bende açıp bakacağım 3D model atınca neler oluyormuş bende de beta sürüm yüklü.

Genelde bu tür işlemlerde Windows Defender oyunbozanlık yapar kapatıp dener misin bir de yönetici falan başlat maksat en basit yöntemi denemek şimdi bende açıp bakacağım 3D model atınca neler oluyormuş bende de beta sürüm yüklü.
Olmadı. Sizinle nereden iletişime geçebilirm. 3 gündür bunun çözümünü arıyorum

Olmadı. Sizinle nereden iletişime geçebilirm. 3 gündür bunun çözümünü arıyorum.

Direkt olarak kendi forumuna baktım orada sizin nicke benzer bir nick buldum sorunun 1-2 günlük olduğu aşikar ben birkaç yöntem deneyeyim olursa buradan paylaşırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı