zeynepcolak
Yoctopat
Daha fazla
İçeriye attıktan sonra composition sekmesine sürükleyince bu hata oluyor. Sizde uyarı vermedi mi? Programı 3 kere silip tekrar yükledim. Aynı. Sistem özelliklerim karşılıyor gözüküyor. 32 gb ram var ekran kartım nvidia geforce rtx 4050 6gb ram varBen de denedim fakat glb olanların hepsi içeri aktarıldı sisteminizden kaynaklı bir problem olmuş olabilir
İçeriye attıktan sonra composition sekmesine sürükleyince bu hata oluyor. Sizde uyarı vermedi mi? Programı 3 kere silip tekrar yükledim. Aynı. Sistem özelliklerim karşılıyor gözüküyor. 32 GB RAM var ekran kartım NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB RAM var.
Evet videonuza baktım sizde hiç bir sorun olmamış. Bendeki neden bu şekilde oluyor kiBen de denedim fakat glb olanların hepsi içeri aktarıldı sisteminizden kaynaklı bir problem olmuş olabilir
Evet videonuza baktım sizde hiçbir sorun olmamış. Bendeki neden bu şekilde oluyor ki.
ayarlarımız tamamıyla aynı. attığınız dosyayı da denedim. hata videosu bu şekilde gene kayitim.mp4Preference ayarlarınız sorun teşkil ediyor olabilir benim ayarlarımı atayım bir deneyin.
denediğim example 3D dosyasını da vereyim onu açmayı deneyin belki dosyalar bozuk bile olabilir
Ayarlarımız tamamıyla aynı. Attığınız dosyayı da denedim. Hata videosu bu şekilde gene kayitim.mp4
Windows 11 pro yüklü. Tüm update leri yaptım. Creative cloud üzerinden indirdim ek bir dosya kurmadım.Reddit ve yabancı forumlara bir göz atmak gerekecek sanırım bulursam buraya yazarım aynısını yaşasam meslekten soğurdum muhtemelen.
Videoya dikkat ettim de Windows sürümünüz son sürüm değil muhtemelen 3D driverlar da eksik olabilir tüm gerekli DLL dosyaları DirectX'ler vesaire hepsi kurulu değil mi?
Windows 11 Pro yüklü. Tüm Update'leri yaptım. Creative Cloud üzerinden indirdim ek bir dosya kurmadım.
Teşekkür ederimYardımcı olamadığım için özür dilerim, Windows'u etkinleştir yazısını görünce bir şeyler eksik olabilir diye düşünmüştüm bende eskiden Free kullanıyordum Windows'u böyle ufak tefek şeylerden işime engel oluyordu o günler aklıma geldi işe gitmeyecek olsam oturur araştırırdım fakat olmadı üzgünüm umarım daha bilgili birileri vardır forumda yarın araştırmaya devam ederim iyi sosyaller.
İçeriye attıktan sonra composition sekmesine sürükleyince bu hata oluyor. Sizde uyarı vermedi mi? Programı 3 kere silip tekrar yükledim. Aynı. Sistem özelliklerim karşılıyor gözüküyor. 32 GB RAM var ekran kartım NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB RAM var