After Effects "Advanced 3D plug-in generated an unexpected exception" hatası

İçeriye attıktan sonra composition sekmesine sürükleyince bu hata oluyor. Sizde uyarı vermedi mi? Programı 3 kere silip tekrar yükledim. Aynı. Sistem özelliklerim karşılıyor gözüküyor. 32 gb ram var ekran kartım nvidia geforce rtx 4050 6gb ram var

Hiçbir hata ile karşılaşmadım Obj'yi direkt olarak reddediyor glb dosyasını JPG PNG atar gibi direkt açtı.

Evet videonuza baktım sizde hiçbir sorun olmamış. Bendeki neden bu şekilde oluyor ki.

Preference ayarlarınız sorun teşkil ediyor olabilir benim ayarlarımı atayım bir deneyin.

denediğim example 3D dosyasını da vereyim onu açmayı deneyin belki dosyalar bozuk bile olabilir

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-23 210451.png
    52,8 KB · Görüntüleme: 72
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 210503.png
    44 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 210516.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 210527.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 210545.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 210557.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 210603.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran görüntüsü 2024-01-23 210610.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 76
ayarlarımız tamamıyla aynı. attığınız dosyayı da denedim. hata videosu bu şekilde gene kayitim.mp4

Ayarlarımız tamamıyla aynı. Attığınız dosyayı da denedim. Hata videosu bu şekilde gene kayitim.mp4

Reddit ve yabancı forumlara bir göz atmak gerekecek sanırım bulursam buraya yazarım aynısını yaşasam meslekten soğurdum muhtemelen.

Videoya dikkat ettim de Windows sürümünüz son sürüm değil muhtemelen 3D driverlar da eksik olabilir tüm gerekli DLL dosyaları DirectX'ler vesaire hepsi kurulu değil mi?

Windows 11 pro yüklü. Tüm update leri yaptım. Creative cloud üzerinden indirdim ek bir dosya kurmadım.

Son düzenleme:
Windows 11 Pro yüklü. Tüm Update'leri yaptım. Creative Cloud üzerinden indirdim ek bir dosya kurmadım.

Yardımcı olamadığım için özür dilerim, Windows'u etkinleştir yazısını görünce bir şeyler eksik olabilir diye düşünmüştüm bende eskiden Free kullanıyordum Windows'u böyle ufak tefek şeylerden işime engel oluyordu o günler aklıma geldi işe gitmeyecek olsam oturur araştırırdım fakat olmadı üzgünüm umarım daha bilgili birileri vardır forumda yarın araştırmaya devam ederim iyi sosyaller.

Teşekkür ederim

1 - Tüm sistem özelliklerin nedir?
2 - İşletim sistemi güncellenmiş tamam.
3 - CC'den son sürüm indirmişsin tamam.
4 - Aklıma çok saçma bir ihtimal geldi sistemin TR olup PP'nin ENG olmasından, geçen gün 256 karakter konusunda da benzer bir "saçma ihtimal" üzerinden gidip çözmüştük. Sistem TR olduğundan "Masaüstü"nde duruyor klasör. Onu direkt bir HDD/SSD root/kök'üne kopyalayıp dener misin?

Mesela:
C:\Kullanıcı\
zeynepcolak\Masaüstü\3d_dosyam\abc.glb
Yerine,
C:\3d_dosyam\abc.glb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…