After Effects alınır mı?

quiKK

Picopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Arkadaşlar selam YouTube Shorts kısmına genellikle edit yapmaya çalıyorum ama CapCut tam bir çile After Effects alınır mı?

CapCut'da zorlanıyordanız AE işkence gibi gelir size. Daha basit programları öğrenin sonra geçin çok daha rahat edersiniz.

CapCut bana göre zor değil içinde efekt yok mesela After Effects gibi bir yazı yapmak 2 saat falan ayrıca çok az güzel geçişler var ve Pro kullanıyorum 200 TL. CapCut edit yapmak için uygun değil uzun video yapmak için uygun zaten uzun video yapsam gider Premiere Pro alırdım direkt her şeye sahibim onda fakat After Effects'i bilmiyorum.

İşe hakimseniz alabilirsiniz. Ancak öğrenmeniz şart. AE ile CapCut arasında dağlar kadar fark var. Rehber videoları izleyebilirsiniz.

After Effects "edit" programı değil. Animasyon ve efekt programı. Senin aradığın Premiere Pro. Ona bakabilirsin.

Ama Adobe cidden şaşırdı. Aylık abonelik fiyatlarını öyle bir seviyeye çektiler ki, yükseklik korkun varsa bakma bile.

Arkadaş zaten CapCut'ı efekt çeşitliliği olmadığı için bırakmak istiyormuş zaten. Amacı uzun videolar editlemek değil.

Hocam öncelikle afterin içinde hazır efektler yok, capcut gibi.. after effects edit programı değil kesme biçme işlemleri yaparsın ama diğer programlar gibi verimli olmaz.. after 2d animasyon ve vfx programıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…