Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 27 Aralık 2023 #1 Yanlışlıkla bir tuşa bastım ve videoyu oynatmak için Space tuşuna bastığımda bu hata ile karşılaştım. Bir keresinde bir daha olmuştu bir tuşa basarak çözmüştüm ama hangi tuş hatırlayamıyorum. Nasıl çözebilirim bilen birisi var mı?
Yanlışlıkla bir tuşa bastım ve videoyu oynatmak için Space tuşuna bastığımda bu hata ile karşılaştım. Bir keresinde bir daha olmuştu bir tuşa basarak çözmüştüm ama hangi tuş hatırlayamıyorum. Nasıl çözebilirim bilen birisi var mı?
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #2 Acelem var diye izlemedim ama belki işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Acelem var diye izlemedim ama belki işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et