Procuk25 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Yer Londra Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Yeni başladığımdan bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüm U U unknownpeople3 30 Haziran 2021 Procuk25 dedi: En son kaydedip çıkmıştım geri döndüğümde böyleydi belki çıkarken bir şeylere dokunmuşumdur. Genişletmek için tıkla... Düzenle > Geri Al Yolunu dener misiniz?
Procuk25 dedi: En son kaydedip çıkmıştım geri döndüğümde böyleydi belki çıkarken bir şeylere dokunmuşumdur. Genişletmek için tıkla... Düzenle > Geri Al Yolunu dener misiniz?
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 30 Haziran 2021 #2 Hocam siz mi açtınız yoksa kendisi açtığınızda mı oldu? Artı 0 Eksi
KS KS Procuk25 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Yer Londra Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 unknownpeople3 dedi: Hocam siz mi açtınız yoksa kendisi açtığınızda mı oldu? Genişletmek için tıkla... En son kaydedip çıkmıştım geri döndüğümde böyleydi belki çıkarken bir şeylere dokunmuşumdur. Artı 0 Eksi
unknownpeople3 dedi: Hocam siz mi açtınız yoksa kendisi açtığınızda mı oldu? Genişletmek için tıkla... En son kaydedip çıkmıştım geri döndüğümde böyleydi belki çıkarken bir şeylere dokunmuşumdur.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 30 Haziran 2021 #4 Procuk25 dedi: En son kaydedip çıkmıştım geri döndüğümde böyleydi belki çıkarken bir şeylere dokunmuşumdur. Genişletmek için tıkla... Düzenle > Geri Al Yolunu dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Procuk25 dedi: En son kaydedip çıkmıştım geri döndüğümde böyleydi belki çıkarken bir şeylere dokunmuşumdur. Genişletmek için tıkla... Düzenle > Geri Al Yolunu dener misiniz?
KS KS Procuk25 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Yer Londra Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #5 unknownpeople3 dedi: Düzenle > geri al. Yolunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim am şimdi de layerleri göremiyorum ya da ne deniyorsa tam bilmiyorumda. Procuk25 dedi: Oldu teşekkür ederim am şimdi de layerleri göremiyorum ya da ne deniyorsa tam bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Oradaki mavi şeyi yukarı çekiyorum ama olmuyor. Yardımın için teşekkür ederim yaptım bir şekilde Konu kapanabilir. Dosya Ekleri Screenshot (20).png 458,8 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleme: 30 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
unknownpeople3 dedi: Düzenle > geri al. Yolunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim am şimdi de layerleri göremiyorum ya da ne deniyorsa tam bilmiyorumda. Procuk25 dedi: Oldu teşekkür ederim am şimdi de layerleri göremiyorum ya da ne deniyorsa tam bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Oradaki mavi şeyi yukarı çekiyorum ama olmuyor. Yardımın için teşekkür ederim yaptım bir şekilde Konu kapanabilir.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 30 Haziran 2021 #6 Procuk25 dedi: Oldu teşekkür ederim am şimdi de layerleri göremiyorum ya da ne deniyorsa tam bilmiyorumda. Oradaki mavi şeyi yukarı çekiyorum ama olmuyor. Yardımın için teşekkür ederim yaptım bir şekilde Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Mesajımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Procuk25 dedi: Oldu teşekkür ederim am şimdi de layerleri göremiyorum ya da ne deniyorsa tam bilmiyorumda. Oradaki mavi şeyi yukarı çekiyorum ama olmuyor. Yardımın için teşekkür ederim yaptım bir şekilde Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Mesajımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim.