After Effects Gibi Editör Programı Önerisi

Yer
PSU
Arkadaşlar merhaba. Konuyu çok uzun tutmayacağım. Bugün istediğime yakın, işime yarayabilecek After Effects programıyla edit yapan birini gördüm. Korsana karşı olduğumdan After Effects crack indirmiyorum. Bu edite çok benzer hatta neredeyse aynısını yapabileceğim effect, edit programı önerileriniz nelerdir? Yapılan edit çok şahşahalı değil tam aradığım renk uyumu açıkçası. Ritimde ekran titremeleri vs... Önereceğiniz programın istediğim efektlere nazaran eğitim videosu varsa paylaşırsanız da sevinirim.
Not: Editteki şarkıları benim gibi dikkate almayın. Yapan arkadaşın kendi zevki. Yalnızca edit bazından değerlendirin ve önerilerinizi sunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Filmora 9 tavsiye edebilirim çok efekti var onun dışında Vegas Pro var

Filmora 9'da fligran olmuyor mu hocam? Ekstradan bahsettiğiniz edit programlarının örnek edite karşılık eğitimi var mı? Ney nerede hızlı öğrenmek açısından.

Ben eğitim videolarını daha önce izlemedim bilmiyorum saçma bir şey atmayayim dedim ama YouTube'da var hocam bakabilirsiniz size uygun gelen anlatım ile ortaya güzel bir şey çıkarabilirsiniz

Merhaba;

DaVinci Resolve ücretsiz olarak kullanılabiliyor ve pek çok özelliğe sahip, güzel bir program.

Buradan İndirebilirsiniz;

Türkçe DaVinci Resolve dersleri;

Merhaba. Bu programın ismini birkaç yerde duymuştum. Attığım linkteki gibi bir edit çıkar mı buradan hocam?

Merhaba. Bu programın ismini birkaç yerde duymuştum. Attığım linkteki gibi bir edit çıkar mı buradan hocam?

Çeşitli amaçlarla kullanabileceğiniz bayağı profesyonel bir program, dersleri izleyip biraz öğrendikten sonra o tür editler -ve daha iyilerini- yapabilirsiniz ama her program gibi bunu da önce biraz öğrenmek gerekiyor ardından After Effects'i aratmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…