Arkadaşlar Profesyonel olarak Ae Öğrenmek istiyorum.Bunun için kaynak arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türkçe olması iyi olur.Bildiğiniz kitap varsa oda olabilir.
Türkçe ileri düzey eğitimlerin olduğunu sanmıyorum. Yabancı dilde (özellikle ingilizce) kaynaklar çokça mevcut ama bence kitaptan öğrenmek boşa zaman kaybı. Tasarım teknikleri buluşa dayalıdır, o sebeple aynı şeyi iki kişi iki farklı metodla yapabilir. Çok ileri düzey tekniklerin anlatıldığı çok sayıda video mevcut web aleminde. Benim tavsiyem öncelikle Adobe photoshop yada İllustrator öğrenmen. Çünkü ileri düzey tasarımda bazı temel bilgiler sadece temel tasarım programları PS ve Aİ üzerinden anlatılır. Bunları biliyorum diyorsan Adobe premiere'i de unutmamak lazım. AE ile beraber bunu da biliyor olmalısın ileri düzey için. Eğer onu da biliyorum diyorsan yapman gereken web'den bazı videolar bulmak izlemek ve taklit etmek. Hiç temel bilgin yoksa ve hareket odaklı aksiyon tasarımı öğrenmek istiyorsanız sırasıyla Ps>Fl>Pr>Ae>Au. Web tasarım için sıralama; Ps>Dw>İd>Fl. Masaüstü yayıncılık için İd>Ai>Ps. Çok yönlü/amaçlı grafik tasarım için Ai>Ps.............>3D tasarım programları.
Not: Nedir bu harfler ? Adobe CS serisi kısaltmaları.