After Effects için MotionArray mı Mister Horse mu?

sdtkrdyn

Hectopat
Daha fazla  
After Effects'de video hazırlarken kullanmak için ücretli efekt kütüphanesi aramaktayım. Şu an MotionArray ile Mister Horse arasında kaldım. Hangisi daha dolu ve kullanışlıdır?

MotionArray şablon kütüphanesidir. Belirli bir amaca uygun daha önce hazırlanmış şablonları alıp kendinize göre özelleştirip kullanırsınız. Mister Horse bir eklentidir. Hazır efektler vererek, katmanlara hareket vermenizi sağlar. Animator Composer ücretsiz eklentiyi yükleyip deneyebilirsiniz.

Motionarray şablon kütüphanesidir. Belirli bir amaca uygun daha önce hazırlanmış şablonları alıp kendinize göre özelleştirip kullanırsınız. Mister horse bir eklentidir. Hazır efektler vererek, katmanlara hareket vermenizi sağlar. Animator composer ücretsiz eklentiyi yükleyip deneyebilirsiniz.

Ücretsiz versiyonunu kullanıyorum ve işimi çok kolaylaştırıyor. Fakat daha güzel efektler için paralı versiyonu gerekiyor. Çok iş geldiğinden tek tek o efektleri kendim yapmakla uğraşacak vaktim olmuyor. Bu yüzden işimi hızlandırma açısından hangisi daha iyi olur emin olamadım ama galiba mister horse seçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı