cansoylu Picopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 YouTube üzerinden önerebileceğiniz After Effects videoları serisi var mı? Kaliteli tabii.
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #2 Onur Naci Öztürkler Öneririm Hocam
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #3 cansoylu dedi: YouTube üzerinden önerebileceğiniz After Effects videoları serisi var mı? Kaliteli tabii. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 sene önce Parsmazi vardı. Bakabilirsin. Hala duruyorsa tabii.(Fps oyunu editi vs. yapıyorsan öneririm)
cansoylu dedi: YouTube üzerinden önerebileceğiniz After Effects videoları serisi var mı? Kaliteli tabii. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 sene önce Parsmazi vardı. Bakabilirsin. Hala duruyorsa tabii.(Fps oyunu editi vs. yapıyorsan öneririm)
6 632264 Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 391 27 Şubat 2024 #4 https://www.youtube.com/@rdylt09 ben buradan öğrendim. (Bir arkadaşıma edit yapmıştım 600 bin izlenme aldı.)
https://www.youtube.com/@rdylt09 ben buradan öğrendim. (Bir arkadaşıma edit yapmıştım 600 bin izlenme aldı.)
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 27 Şubat 2024 #5 Ne yapacağını bilmiyorum ama ben 10 saatlik sıkıcı eğitimler yerine yapmak istediğin işlerin tutorialerini izlemeni tavsiye ederim.
Ne yapacağını bilmiyorum ama ben 10 saatlik sıkıcı eğitimler yerine yapmak istediğin işlerin tutorialerini izlemeni tavsiye ederim.
cansoylu Picopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #6 Fırat Albayrak dedi: Onur Naci Öztürkler Öneririm Hocam Genişletmek için tıkla... açıkcası güzel anlatıyor ama çok hızlı geçiyor daha detaylı öğrenmek istiyorum ancak sağol önerin için swertY dedi: Yaklaşık 3 sene önce Parsmazi vardı. Bakabilirsin. Hala duruyorsa tabii.(Fps oyunu editi vs. yapıyorsan öneririm) Genişletmek için tıkla... kurs tarzı bir şeyler bakıyordum sadece edit için yapılmış videolar var genelde ancak teşekküre ederim fikrini paylaştığın için 632264 dedi: https://www.youtube.com/@rdylt09 ben buradan öğrendim. (Bir arkadaşıma edit yapmıştım 600 bin izlenme aldı.) Genişletmek için tıkla... evet bende burada denk geldim ancak burasıda bi tık sadece edit odaklı gibi teşekkür ederim fikrini paylaştığın için GoDd1 dedi: Ne yapacağını bilmiyorum ama ben 10 saatlik sıkıcı eğitimler yerine yapmak istediğin işlerin tutorialerini izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... total olarak 10 saat veya total 30 saat olması önemli değil,güzel detaylı ve pratik öğrenmek önemli sonuçta.Teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için
Fırat Albayrak dedi: Onur Naci Öztürkler Öneririm Hocam Genişletmek için tıkla... açıkcası güzel anlatıyor ama çok hızlı geçiyor daha detaylı öğrenmek istiyorum ancak sağol önerin için swertY dedi: Yaklaşık 3 sene önce Parsmazi vardı. Bakabilirsin. Hala duruyorsa tabii.(Fps oyunu editi vs. yapıyorsan öneririm) Genişletmek için tıkla... kurs tarzı bir şeyler bakıyordum sadece edit için yapılmış videolar var genelde ancak teşekküre ederim fikrini paylaştığın için 632264 dedi: https://www.youtube.com/@rdylt09 ben buradan öğrendim. (Bir arkadaşıma edit yapmıştım 600 bin izlenme aldı.) Genişletmek için tıkla... evet bende burada denk geldim ancak burasıda bi tık sadece edit odaklı gibi teşekkür ederim fikrini paylaştığın için GoDd1 dedi: Ne yapacağını bilmiyorum ama ben 10 saatlik sıkıcı eğitimler yerine yapmak istediğin işlerin tutorialerini izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... total olarak 10 saat veya total 30 saat olması önemli değil,güzel detaylı ve pratik öğrenmek önemli sonuçta.Teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 28 Şubat 2024 #7 @cansoylu Ben hala tutorial izlemenden yanayım çok daha iyi oluyor.