M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit hakkında yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit hakkında yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ekim 2023 #2 Malii0770 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit hakkında yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şu After Effects bir tek bana karışık geliyor sanırım. Bu arada edit çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Malii0770 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit hakkında yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şu After Effects bir tek bana karışık geliyor sanırım. Bu arada edit çok güzel olmuş ellerine sağlık.
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 FortmanForever dedi: Şu After Effects bir tek bana karışık geliyor sanırım. Bu arada edit çok güzel olmuş ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Öğrenmek isteyince bir şekilde programa hakim oluyorsun bana da ilk başta çok karışık geliyordu.
FortmanForever dedi: Şu After Effects bir tek bana karışık geliyor sanırım. Bu arada edit çok güzel olmuş ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Öğrenmek isteyince bir şekilde programa hakim oluyorsun bana da ilk başta çok karışık geliyordu.
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.706 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 26 Ekim 2023 #4 Güzel olmuş Arhur'a biraz daha sert şarkı bir de bass Shake'lar yakışırdı ama bu da olur
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #5 Snowsat dedi: Güzel olmuş Arhur'a biraz daha sert şarkı bir de bass Shake'lar yakışırdı ama bu da olur. Genişletmek için tıkla... Yani başta ben de sert bir şarkı ile yapacaktım biraz chill bir şarkı kullanayım dedim. Teşekkür ederim.
Snowsat dedi: Güzel olmuş Arhur'a biraz daha sert şarkı bir de bass Shake'lar yakışırdı ama bu da olur. Genişletmek için tıkla... Yani başta ben de sert bir şarkı ile yapacaktım biraz chill bir şarkı kullanayım dedim. Teşekkür ederim.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.191 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #6 Hocam çok gelişmeniz gerekiyor ne geçişler smooth ne shake'ler oturmuş
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #7 Akdeniz1 dedi: Hocam çok gelişmeniz gerekiyor ne geçişler smooth ne Shake'ler oturmuş. Genişletmek için tıkla... Hızlı bir şarkı. Geçişleri smooth yapsam çok kötü duracak yine de yorum için teşekkürler. Ayrıca edit sayfanız var mı merak ettim.
Akdeniz1 dedi: Hocam çok gelişmeniz gerekiyor ne geçişler smooth ne Shake'ler oturmuş. Genişletmek için tıkla... Hızlı bir şarkı. Geçişleri smooth yapsam çok kötü duracak yine de yorum için teşekkürler. Ayrıca edit sayfanız var mı merak ettim.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.191 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #8 Malii0770 dedi: Hızlı bir şarkı. Geçişleri smooth yapsam çok kötü duracak yine de yorum için teşekkürler. Ayrıca edit sayfanız var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Vardı ancak bıraktım arkadaşım için futbol editleri yapıyorum şimdilik.
Malii0770 dedi: Hızlı bir şarkı. Geçişleri smooth yapsam çok kötü duracak yine de yorum için teşekkürler. Ayrıca edit sayfanız var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Vardı ancak bıraktım arkadaşım için futbol editleri yapıyorum şimdilik.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Ekim 2023 #9 Bence gayet güzel olmuş tek eksisi çok tekrar ediyor gibi.
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #10 Akdeniz1 dedi: Vardı ancak bıraktım arkadaşım için futbol editleri yapıyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu editte geçişler smooth değil gereksiz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu editte biraz daha smooth. Gereksiz smoothluk çok amatör olur. Ayrıca smooth yapıcam derken graphları batıranda çok neyse sadece bunları belirtmek istedim.
Akdeniz1 dedi: Vardı ancak bıraktım arkadaşım için futbol editleri yapıyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu editte geçişler smooth değil gereksiz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu editte biraz daha smooth. Gereksiz smoothluk çok amatör olur. Ayrıca smooth yapıcam derken graphları batıranda çok neyse sadece bunları belirtmek istedim.