LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.333 Çözümler 9 16 Ağustos 2022 #1 After Effects'te imleci sağa ve sola kaydırmak istiyorum. Mouse ile yapmak istemiyorum. Bir kısayolu var mı?
After Effects'te imleci sağa ve sola kaydırmak istiyorum. Mouse ile yapmak istemiyorum. Bir kısayolu var mı?
Kezib Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 16 Ağustos 2022 #2 OhirLex dedi: After Effects'te imleci sağa ve sola kaydırmak istiyorum. Mouse ile yapmak istemiyorum. Bir kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Time Line'ı diyorsun. Page Down ve Page up ile "Frame" olarak sağ sol oynatabilirsin.
OhirLex dedi: After Effects'te imleci sağa ve sola kaydırmak istiyorum. Mouse ile yapmak istemiyorum. Bir kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Time Line'ı diyorsun. Page Down ve Page up ile "Frame" olarak sağ sol oynatabilirsin.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 16 Ağustos 2022 #3 Page Down Page Up.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.333 Çözümler 9 16 Ağustos 2022 #4 Row dedi: Sanırım Time Line'ı diyorsun. Page Down ve Page up ile "Frame" olarak sağ sol oynatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim. Riassa dedi: Page Down Page Up. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Row dedi: Sanırım Time Line'ı diyorsun. Page Down ve Page up ile "Frame" olarak sağ sol oynatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim. Riassa dedi: Page Down Page Up. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.