Mr Altinok Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #1 After Effects'de kurgu yapmaya çalışıyordum. Pek bir şeyler bilmiyorum ama öğrenmeye çalışıyorum. Yaptığım montajı h.264 formatında kaydettim ses yok oldu ne yapabilirim? Şimdi AVI formatını deniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2017
After Effects'de kurgu yapmaya çalışıyordum. Pek bir şeyler bilmiyorum ama öğrenmeye çalışıyorum. Yaptığım montajı h.264 formatında kaydettim ses yok oldu ne yapabilirim? Şimdi AVI formatını deniyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Şubat 2017 #2 Sıkıştırma olarak H.264 seçeceksiniz. Container olarak da MP4. Ayrıca bilgisayarınızda videoyu oynatmak için gerekli Codec'ler de yüklü olmalı.
Sıkıştırma olarak H.264 seçeceksiniz. Container olarak da MP4. Ayrıca bilgisayarınızda videoyu oynatmak için gerekli Codec'ler de yüklü olmalı.
elshankaraev Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 417 Yer Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2017 #3 1.QuickTime Player indirin. 2.Output module settings'dan "Audio Output On" şeçin. 3.Videonun kalitesi açısından format olarak .mov (Quicktime) şeçin.
1.QuickTime Player indirin. 2.Output module settings'dan "Audio Output On" şeçin. 3.Videonun kalitesi açısından format olarak .mov (Quicktime) şeçin.