onmarteen Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar PUBG lobi editi yapacağım fakat istediğim şarkıdaki o titreme efekti nasıl yapacağım bilmiyorum, video da bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar PUBG lobi editi yapacağım fakat istediğim şarkıdaki o titreme efekti nasıl yapacağım bilmiyorum, video da bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 16 Mayıs 2025 #2 onmarteen dedi: Arkadaşlar PUBG lobi editi yapacağım fakat istediğim şarkıdaki o titreme efekti nasıl yapacağım bilmiyorum, video da bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle ufak editler için capcut vs gibi programlar kullanman daha basit olur hazır şablonlarla. Artı 0 Eksi
onmarteen dedi: Arkadaşlar PUBG lobi editi yapacağım fakat istediğim şarkıdaki o titreme efekti nasıl yapacağım bilmiyorum, video da bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle ufak editler için capcut vs gibi programlar kullanman daha basit olur hazır şablonlarla.
KS KS onmarteen Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 Whystreo dedi: Böyle ufak editler için CapCut vs gibi programlar kullanman daha basit olur hazır şablonlarla. Genişletmek için tıkla... Yok After Effects edit yapıyorum. Artı 0 Eksi
Whystreo dedi: Böyle ufak editler için CapCut vs gibi programlar kullanman daha basit olur hazır şablonlarla. Genişletmek için tıkla... Yok After Effects edit yapıyorum.