After Effects nasıl öğrenilir?

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Merhabalar, after effects indirdim. Valorantta baya aldığım klipler var bunları insanlarla paylaşmak istiyorum. Öğrenmesi kolay program değil galiba nereden öğrenebilirim?

Hocam 4 yıl amatör 2 yıl da yarı profesyönel olmak üzere edit yapıyorum hatta paralı olarak da bu işi yapıyorum yeni başladıysanız bulaşmayın After Effects'e hevesiniz kaçar daha basit programlar deneyin.

YouTube onur naci öztürkler kanalından.

Çok kaliteli kanaldır birazcık bilginiz varsa bakarak da bir şeyler yapabilirsiniz ama dediğim gibi editleme hakkında hiçbir fikriniz yoksa direkt konuya sonundan başlamayın.

Vegas PRO daha kolay bir programdır fakat aklınızda ne var bilmiyorum istediğiniz her şeyi yapamayabilirsiniz. Başta Sapphire FX plugini olmak üzere diğer pluginlerle yine epey şey yapabilirsiniz.

AE için aklınızdakini Youtube'a yazarak bir sürü rehber bulabilirsiniz. Ben genelde öyle yapıyorum bilmediğim bir şey öğrenmek istediğimde.

Hocam YouTube' de "grafik sanat" kanalı var, herhalde AE kursu çekmiştir.

Var hocam edit hakkında bilgim sadece bu programı öğrenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…