WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 702 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #1 After Effects glowing SKY effecti öğrenmek istiyorum. Ancak Türkçe alt yazı yok ingilizler falan anlatıyor. Nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
After Effects glowing SKY effecti öğrenmek istiyorum. Ancak Türkçe alt yazı yok ingilizler falan anlatıyor. Nasıl öğrenebilirim?
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 722 Çözümler 3 11 Haziran 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dostum 2 senedir dersleri izliyorum baya birşey öğrendim tavsiye ederim Kaldı ki programın işleyişini çözersen effectleri yapmak çocuk oyuncağı gelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dostum 2 senedir dersleri izliyorum baya birşey öğrendim tavsiye ederim Kaldı ki programın işleyişini çözersen effectleri yapmak çocuk oyuncağı gelir.
İbrahim Uzun Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 20 Yer yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI Designer 16 Haziran 2020 #3 WizardTR dedi: After Effects glowing SKY effecti öğrenmek istiyorum. Ancak Türkçe alt yazı yok ingilizler falan anlatıyor. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Efektin görselini veya bir örneğini paylaşabilirsen, efektin yapılışını youtube üzerinden anlatabilirim.
WizardTR dedi: After Effects glowing SKY effecti öğrenmek istiyorum. Ancak Türkçe alt yazı yok ingilizler falan anlatıyor. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Efektin görselini veya bir örneğini paylaşabilirsen, efektin yapılışını youtube üzerinden anlatabilirim.