M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #1 After Effects'de intro açtığımda bu hatayı alıyorum, sadece bu introda alıyorum, diğer introlarda sıkıntı yok. İntroyu açıyorum, ekran kararıyor ve bu hata beliriyor.
After Effects'de intro açtığımda bu hatayı alıyorum, sadece bu introda alıyorum, diğer introlarda sıkıntı yok. İntroyu açıyorum, ekran kararıyor ve bu hata beliriyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Nisan 2017 #2 Ekran kartı sürücünü güncellemeyi veya DDU ile kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? Nvenc ile dene hala hata alıyorsan.
Ekran kartı sürücünü güncellemeyi veya DDU ile kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? Nvenc ile dene hala hata alıyorsan.
M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #3 Murat5038 dedi: Ekran kartı sürücünü güncellemeyi veya DDU ile kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? Nvenc ile dene hala hata alıyorsan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım güncel değil güncellesemde fazla performas farkı yaratmıyor
Murat5038 dedi: Ekran kartı sürücünü güncellemeyi veya DDU ile kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? Nvenc ile dene hala hata alıyorsan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım güncel değil güncellesemde fazla performas farkı yaratmıyor
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Nisan 2017 #4 Güncel değilse dediğim şekilde güncelleyeceksin işte. Konuyu performans üzerine mi açtın?
M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #5 Murat5038 dedi: Güncel değilse dediğim şekilde güncelleyeceksin işte. Konuyu performans üzerine mi açtın? Genişletmek için tıkla... Hayır aldığım hata üzerine.
Murat5038 dedi: Güncel değilse dediğim şekilde güncelleyeceksin işte. Konuyu performans üzerine mi açtın? Genişletmek için tıkla... Hayır aldığım hata üzerine.