M MHEP99 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Merhaba, YouTube kanalım için After Effects kullanmayı düşünüyorum, sizce öğrenmeye değer mi? Fiyatını hak ediyor mu?
Merhaba, YouTube kanalım için After Effects kullanmayı düşünüyorum, sizce öğrenmeye değer mi? Fiyatını hak ediyor mu?
Sandwich Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 242 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 MHEP99 dedi: Merhaba, YouTube kanalım için After Effects kullanmayı düşünüyorum, sizce öğrenmeye değer mi? Fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Creative Cloud'u komple paket halinde almak daha mantıklı. Öğrenciyseniz, ilk yıl indirimli kullanabiliyorsunuz.
MHEP99 dedi: Merhaba, YouTube kanalım için After Effects kullanmayı düşünüyorum, sizce öğrenmeye değer mi? Fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Creative Cloud'u komple paket halinde almak daha mantıklı. Öğrenciyseniz, ilk yıl indirimli kullanabiliyorsunuz.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.695 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2025 #3 Editörlük alanında uzmanlaşacaksanız nedrn olmasın tabii ki değer. Kanal olarak Onur Naci Öztürkler bu alanda en iyisi 10 saatlik eğitim oynatma listesi var. yavaş yavaş uygulayarak dinleyin 2-3 güne 6 aylık birikime sahip olursunuz.
Editörlük alanında uzmanlaşacaksanız nedrn olmasın tabii ki değer. Kanal olarak Onur Naci Öztürkler bu alanda en iyisi 10 saatlik eğitim oynatma listesi var. yavaş yavaş uygulayarak dinleyin 2-3 güne 6 aylık birikime sahip olursunuz.