3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 15 Mart 2021 #1 Merhaba dostlar, birkaç gün önce After Effects programını indirdim fakat biraz karışık geldi videoları izliyorum ama tam manasıyla anlayamıyorum. Acaba aranızdan biri bana After Effects'i nasıl kullanacağımı öğretebilir mi?
Merhaba dostlar, birkaç gün önce After Effects programını indirdim fakat biraz karışık geldi videoları izliyorum ama tam manasıyla anlayamıyorum. Acaba aranızdan biri bana After Effects'i nasıl kullanacağımı öğretebilir mi?
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 15 Mart 2021 #2 Udemy'den eğitim alabilirsiniz. Fiyatı çok uygun. After Effects CC 2018 ve 2020: Sıfırdan Eğitim After Effects ile sıfırdan başlayarak filmlerinizi, Youtube ve sosyal medya videolarını göz alıcı efektler ile süsleyin. www.udemy.com Bu da var alternatif olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Udemy'den eğitim alabilirsiniz. Fiyatı çok uygun. After Effects CC 2018 ve 2020: Sıfırdan Eğitim After Effects ile sıfırdan başlayarak filmlerinizi, Youtube ve sosyal medya videolarını göz alıcı efektler ile süsleyin. www.udemy.com Bu da var alternatif olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 15 Mart 2021 #3 359149 dedi: Udemy'den eğitim alabilirsiniz. Fiyatı çok uygun. After Effects CC 2018 ve 2020: Sıfırdan Eğitim After Effects ile sıfırdan başlayarak filmlerinizi, Youtube ve sosyal medya videolarını göz alıcı efektler ile süsleyin. www.udemy.com Bu da var alternatif olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle para veremiyorum maalesef bir de alta attığınız videoyu izledim başka videolarada baktım ama tam anlayamıyorum direkt.
359149 dedi: Udemy'den eğitim alabilirsiniz. Fiyatı çok uygun. After Effects CC 2018 ve 2020: Sıfırdan Eğitim After Effects ile sıfırdan başlayarak filmlerinizi, Youtube ve sosyal medya videolarını göz alıcı efektler ile süsleyin. www.udemy.com Bu da var alternatif olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle para veremiyorum maalesef bir de alta attığınız videoyu izledim başka videolarada baktım ama tam anlayamıyorum direkt.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Mart 2021 #4 Ben de Udemy'den alıyorum, yeni olsam da biraz bilgim var. Kendim de gelişirken yardımcı da olabilirim.
Ben de Udemy'den alıyorum, yeni olsam da biraz bilgim var. Kendim de gelişirken yardımcı da olabilirim.
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 15 Mart 2021 #5 Serendipity dedi: Ben de Udemy'den alıyorum, yeni olsam da biraz bilgim var. Kendim de gelişirken yardımcı da olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki olabilir
Serendipity dedi: Ben de Udemy'den alıyorum, yeni olsam da biraz bilgim var. Kendim de gelişirken yardımcı da olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki olabilir
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Mart 2021 #6 352035 dedi: Tabii ki olabilir Genişletmek için tıkla... Size ulaşabileceğim bir yer var mı?
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 15 Mart 2021 #7 Serendipity dedi: Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sean Boswell#6110 buyurun Discord'um.
Serendipity dedi: Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sean Boswell#6110 buyurun Discord'um.