gring0 Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 139 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Videoyu ön izlemede izlerken bir anda yavaşlayıp hızlanıyor. Halbuki hiçbir şey yapmadım. Bir anda sesi kalınlaşıp inceliyor.
Videoyu ön izlemede izlerken bir anda yavaşlayıp hızlanıyor. Halbuki hiçbir şey yapmadım. Bir anda sesi kalınlaşıp inceliyor.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.772 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Sorununu çözer.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #3 gring0 dedi: Videoyu ön izlemede izlerken bir anda yavaşlayıp hızlanıyor. Halbuki hiçbir şey yapmadım. Bir anda sesi kalınlaşıp inceliyor. Genişletmek için tıkla... İlk seferde normal 1 tur öyle izle 2. işleyişinde normal olacaktır.
gring0 dedi: Videoyu ön izlemede izlerken bir anda yavaşlayıp hızlanıyor. Halbuki hiçbir şey yapmadım. Bir anda sesi kalınlaşıp inceliyor. Genişletmek için tıkla... İlk seferde normal 1 tur öyle izle 2. işleyişinde normal olacaktır.
gring0 Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 139 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 Haluk Albayrak dedi: Sorununu çözer. Eki Görüntüle 2172581 Genişletmek için tıkla... Programı ilk defa kullanıyorum. Görselde kullandığınız yere nereden ulaşabilirim?
Haluk Albayrak dedi: Sorununu çözer. Eki Görüntüle 2172581 Genişletmek için tıkla... Programı ilk defa kullanıyorum. Görselde kullandığınız yere nereden ulaşabilirim?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.772 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #5 gring0 dedi: Programı ilk defa kullanıyorum. Görselde kullandığınız yere nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta Preview kısmınını açman gerek. Daha sonra cache before playbacki aktif hale getir.
gring0 dedi: Programı ilk defa kullanıyorum. Görselde kullandığınız yere nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta Preview kısmınını açman gerek. Daha sonra cache before playbacki aktif hale getir.
gring0 Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 139 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #6 Haluk Albayrak dedi: Sağ tarafta Preview kısmınını açman gerek. Daha sonra cache before playbacki aktif hale getir. Eki Görüntüle 2172955 Genişletmek için tıkla... Bu sefer de cümlenin içindeki bazı kelimeleri atlıyor. Haluk Albayrak dedi: Sağ tarafta Preview kısmınını açman gerek. Daha sonra cache before playbacki aktif hale getir. Eki Görüntüle 2172955 Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir kez yaptıktan sonra prewiev kayboldu.
Haluk Albayrak dedi: Sağ tarafta Preview kısmınını açman gerek. Daha sonra cache before playbacki aktif hale getir. Eki Görüntüle 2172955 Genişletmek için tıkla... Bu sefer de cümlenin içindeki bazı kelimeleri atlıyor. Haluk Albayrak dedi: Sağ tarafta Preview kısmınını açman gerek. Daha sonra cache before playbacki aktif hale getir. Eki Görüntüle 2172955 Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir kez yaptıktan sonra prewiev kayboldu.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.772 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #7 gring0 dedi: Bu sefer de cümlenin içindeki bazı kelimeleri atlıyor. Ayrıca bir kez yaptıktan sonra prewiev kayboldu. Genişletmek için tıkla... Cache before playback videoyu render alırken izlemek yerine render aldıktan sonra izlemeni sağlıyor. Belli bir kısma kadar aktif edip render al sonra kapat tekrar izle.
gring0 dedi: Bu sefer de cümlenin içindeki bazı kelimeleri atlıyor. Ayrıca bir kez yaptıktan sonra prewiev kayboldu. Genişletmek için tıkla... Cache before playback videoyu render alırken izlemek yerine render aldıktan sonra izlemeni sağlıyor. Belli bir kısma kadar aktif edip render al sonra kapat tekrar izle.