Kriss111 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 26 23 Kasım 2020 #1 After Effects programını satın aldığım halde puliginler gözükmüyor. Ayrı ayrı mı satın almam gerekiyor, neden programın içinde yok? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
After Effects programını satın aldığım halde puliginler gözükmüyor. Ayrı ayrı mı satın almam gerekiyor, neden programın içinde yok?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Kasım 2020 #2 Yüklenen Pulgins'ler Effects veya Windows sekmesinde görüntülenir. Dilerseniz sabah ofis bilgisayarıma geçince detaylı görseller ile gösterebilirim.
Yüklenen Pulgins'ler Effects veya Windows sekmesinde görüntülenir. Dilerseniz sabah ofis bilgisayarıma geçince detaylı görseller ile gösterebilirim.
Kriss111 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 26 24 Kasım 2020 #3 JohnConstantine dedi: Yüklenen Pulgins'ler Effects veya Windows sekmesinde görüntülenir. Dilerseniz sabah ofis bilgisayarıma geçince detaylı görseller ile gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... gösterirseniz sevinirim ama mesela twixtoru arıyorum çıkmıyor. programın içinde yüklü olması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum .
JohnConstantine dedi: Yüklenen Pulgins'ler Effects veya Windows sekmesinde görüntülenir. Dilerseniz sabah ofis bilgisayarıma geçince detaylı görseller ile gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... gösterirseniz sevinirim ama mesela twixtoru arıyorum çıkmıyor. programın içinde yüklü olması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum .
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Kasım 2020 #4 Kriss111 dedi: gösterirseniz sevinirim ama mesela twixtoru arıyorum çıkmıyor. programın içinde yüklü olması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum . Genişletmek için tıkla... Windows sekmesinde Effects & Pulgins var, onu aktifleştirince sağda şöyle görünecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kriss111 dedi: gösterirseniz sevinirim ama mesela twixtoru arıyorum çıkmıyor. programın içinde yüklü olması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum . Genişletmek için tıkla... Windows sekmesinde Effects & Pulgins var, onu aktifleştirince sağda şöyle görünecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kriss111 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 26 24 Kasım 2020 #5 JohnConstantine dedi: Windows sekmesinde Effects & Pulgins var, onu aktifleştirince sağda şöyle görünecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... nasıl aktifleştiricem
JohnConstantine dedi: Windows sekmesinde Effects & Pulgins var, onu aktifleştirince sağda şöyle görünecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... nasıl aktifleştiricem
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Kasım 2020 #6 Kriss111 dedi: nasıl aktifleştiricem Genişletmek için tıkla... Kurmanız gerekiyor.
Kriss111 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 26 24 Kasım 2020 #7 JohnConstantine dedi: Kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... nasıl kurucam .d