After Effects, Premiere Pro ile FLV Render Almak

buzperisi

Hectopat
Daha fazla  
Adobenin programlarında After Effects, Premiere Pro gibi render seçeneklerinde FLV çıkmıyor. Bunun için araştırma yaptım ve k-lite codec programını yükledim. Şimdi flv dosyaları import da edemiyorum. Yüklerken bir hata mı yaptım bilmiyorum. Önceden sadece export seçeneklerinde yoktu şimdi ikiside yok. Derslerde hocalarımız flv render istiyorlar o yüzden bu sorunu çözmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocaların FLV render istemesi bana onların rahat bi 5 sene geriden geldiği izlenimimi veriyor. FLV devri biteli çok oldu. Yerini MP4 aldı. Adobe de bu bağlamda FLV çıktı seçeneğini kaldırdı haklı olarak. H.264 ile MP4 çıktı şu an en güncel format. Bu formatta çıktı alıp ek bir program ile FLV'ye dönüştürebilirsiniz. Mesela Xilisoft Video Converter.

Flv istemelerinin nedeni ödevlerimizi mail atıyoruz, FLV olunca boyutu düşük oluyor ve maile sığıyor onun için ama ben sadece okulda FLV çıktı alabiliyorum evde alamıyorum. Adobe FLV çıktıyı kaldırdı mı? Okuldaki bilgisayarlarda FLV render seçeneği çıkıyor da ben evde de FLV çıksın istiyorum.

Mantık olarak dosya boyutunu küçültmek istiyorsanız FLV değil MP4 çıktı almanız gerek. FLV dosyalarda sıkıştırma VP6 ile yapılır ve bu da eski bir standarttır. MP4 ise H.264 kullanır ve bu da daha iyi bir sıkıştırma teknolojisidir.

Ben şu anda Premiere Pro CC 2015 kullanıyorum ve FLV seçeneği yok. Uzun zamandır yok. Seçenekler:

premire pro 2015 export formats.jpg

Yapmanız gereken H.264 seçmek. Sonra da YouTube 480p veya 720p seçmek. 720p dosya boyutunu artırır. Ama 480p mail ile göndermek için yeterli olacaktır.

premire pro 2015 export formats.jpg

Hocamız mp4te olabilir diyor ama özellikle flv olarak istiyordu ben mümkünse render seçeneklerine flvyi yüklemek istiyorum ama yükleyemezsem dediğiniz gibi yaparım yardımınız için çook teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı