x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #1 After Effects'de render aldığım videoyu çalıştırdığımda sadece ses var ve siyah ekran olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2022
After Effects'de render aldığım videoyu çalıştırdığımda sadece ses var ve siyah ekran olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
KS KS x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 2 Eylül 2022 #11 OnurOfc dedi: Dostum Media encoder kullansana? Halledebildiniz mi? Adobe media encoder diye geçiyor. Çok pratik ve hızlı programdır kendisi Genişletmek için tıkla... Evet media encoder ile hallettim teşekkürler ama deneme sürümü bitiyor 4 gün sonra. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Dostum Media encoder kullansana? Halledebildiniz mi? Adobe media encoder diye geçiyor. Çok pratik ve hızlı programdır kendisi Genişletmek için tıkla... Evet media encoder ile hallettim teşekkürler ama deneme sürümü bitiyor 4 gün sonra.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 3 Eylül 2022 #12 x4r dedi: Evet media encoder ile hallettim teşekkürler ama deneme sürümü bitiyor 4 gün sonra. Genişletmek için tıkla... After effects i satın mı aldınız? Artı 0 Eksi
x4r dedi: Evet media encoder ile hallettim teşekkürler ama deneme sürümü bitiyor 4 gün sonra. Genişletmek için tıkla... After effects i satın mı aldınız?
KS KS x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 3 Eylül 2022 #13 OnurOfc dedi: After effects i satın mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır da media encodera bulamadım crack. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: After effects i satın mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır da media encodera bulamadım crack.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 3 Eylül 2022 #14 x4r dedi: Hayır da media encodera bulamadım crack. Genişletmek için tıkla... Bulunabiliyor da crack yasaklı forumda. O yüzden yardımcı olamayacağım. Artı 0 Eksi
x4r dedi: Hayır da media encodera bulamadım crack. Genişletmek için tıkla... Bulunabiliyor da crack yasaklı forumda. O yüzden yardımcı olamayacağım.