After Effects render aldıktan sonra kasıyor

• Konuyu başlatan 1worsn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.715

1worsn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar düzenlediğim videoyu uygulamanın içinde oynatırken hiç kasmıyor render aldıktan sonra video kasarak oynatılıyor render çıktısında H264 olmadığı için mecbur AVI ile render alıyorum bundan kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar düzenlediğim videoyu uygulamanın içinde oynatırken hiç kasmıyor render aldıktan sonra video kasarak oynatılıyor render çıktısında H264 olmadığı için mecbur AVI ile render alıyorum bundan kaynaklı olabilir mi?
İlk oynatmanızda olabilir,sonraki oynatmalarınızda da oluyor mu ?

Çok sebebi olabilir size tavsiyem kullandığınız senenin media encoderını satın almak olacaktır. H264 olarak çıkarabilirsiniz. Bilgisayarınız kötü ise ve video genelde 4k gibi videolar yada daha basit tabirle yüksek kaliteli videolar ise oynatmada sorunlar olabilir.

Çok sebebi olabilir size tavsiyem kullandığınız senenin Media encoderını satın almak olacaktır. H264 olarak çıkarabilirsiniz. Bilgisayarınız kötü ise ve video genelde 4K gibi videolar ya da daha basit tabirle yüksek kaliteli videolar ise oynatmada sorunlar olabilir.

Teşekkürler hocam dediğiniz programı indirdim oldu.

Handbrake kullanabilirsiniz.
.avi olarak kaydedip dosyayı programa atın ve ordan .mp4 olarak seçin.
HandBrake: Open Source Video Transcoder

Technopat Haberler

Geri
Yukarı