Arkadaşlar düzenlediğim videoyu uygulamanın içinde oynatırken hiç kasmıyor render aldıktan sonra video kasarak oynatılıyor render çıktısında H264 olmadığı için mecbur AVI ile render alıyorum bundan kaynaklı olabilir mi?
Arkadaşlar düzenlediğim videoyu uygulamanın içinde oynatırken hiç kasmıyor render aldıktan sonra video kasarak oynatılıyor render çıktısında H264 olmadığı için mecbur AVI ile render alıyorum bundan kaynaklı olabilir mi?
Çok sebebi olabilir size tavsiyem kullandığınız senenin media encoderını satın almak olacaktır. H264 olarak çıkarabilirsiniz. Bilgisayarınız kötü ise ve video genelde 4k gibi videolar yada daha basit tabirle yüksek kaliteli videolar ise oynatmada sorunlar olabilir.
Çok sebebi olabilir size tavsiyem kullandığınız senenin Media encoderını satın almak olacaktır. H264 olarak çıkarabilirsiniz. Bilgisayarınız kötü ise ve video genelde 4K gibi videolar ya da daha basit tabirle yüksek kaliteli videolar ise oynatmada sorunlar olabilir.