Emredmnn0 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Bu hatayı alıyorum. Dosya Ekleri 20210825_231304.jpg 72,9 KB · Görüntüleme: 265
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 Alttaki render ayarlarınızı atarmısınız.Eğer hiçbirşey olmazsa çözülmezse Media Encoder kullanmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Alttaki render ayarlarınızı atarmısınız.Eğer hiçbirşey olmazsa çözülmezse Media Encoder kullanmanızı tavsiye ederim.
KS KS Emredmnn0 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 RegoslaX dedi: Alttaki render ayarlarınızı atar mısınız? Eğer hiçbir şey olmazsa çözülmezse Media encoder kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Render ayarlarım hep aynı sadece bu akşam editi yaptığımda aldim hatayı yarin encoder ile deneyeceğim. Artı 0 Eksi
RegoslaX dedi: Alttaki render ayarlarınızı atar mısınız? Eğer hiçbir şey olmazsa çözülmezse Media encoder kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Render ayarlarım hep aynı sadece bu akşam editi yaptığımda aldim hatayı yarin encoder ile deneyeceğim.
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Emredmnn0 dedi: Render ayarlarım hep aynı sadece bu akşam editi yaptığımda aldim hatayı yarin encoder ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence hep Media Encoder kullanın.Hem düşük boyutla yüksek kalite ve hızlı render aldırıyor.Tavsiyem Media Encoder. Artı 0 Eksi
Emredmnn0 dedi: Render ayarlarım hep aynı sadece bu akşam editi yaptığımda aldim hatayı yarin encoder ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence hep Media Encoder kullanın.Hem düşük boyutla yüksek kalite ve hızlı render aldırıyor.Tavsiyem Media Encoder.
KS KS Emredmnn0 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 RegoslaX dedi: Bence hep Media encoder kullanın. Hem düşük boyutla yüksek kalite ve hızlı render aldırıyor. Tavsiyem Media encoder. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RegoslaX dedi: Bence hep Media encoder kullanın. Hem düşük boyutla yüksek kalite ve hızlı render aldırıyor. Tavsiyem Media encoder. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Hocam bide render almadan o dosyaları silmişseniz yada yerini değiştirdirseniz bu hatayı vermiş olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam bide render almadan o dosyaları silmişseniz yada yerini değiştirdirseniz bu hatayı vermiş olabilir.
KS KS Emredmnn0 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 RegoslaX dedi: Hocam bir de render almadan o dosyaları silmişseniz ya da yerini değiştirdirseniz bu hatayı vermiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır değiştirmedim silmedimde neden veriyor bir türlü anlayamadım sinirlenip kapattım PC'yi yarın encoder ile deneyeceğim. Artı 0 Eksi
RegoslaX dedi: Hocam bir de render almadan o dosyaları silmişseniz ya da yerini değiştirdirseniz bu hatayı vermiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır değiştirmedim silmedimde neden veriyor bir türlü anlayamadım sinirlenip kapattım PC'yi yarın encoder ile deneyeceğim.