Gurk4n Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar merhaba. AE'de bir videoyu renderladığım zaman render sonucunda hem video sessiz oluyor hem de donarak oynuyor. Bunun nedeni nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2015
Arkadaşlar merhaba. AE'de bir videoyu renderladığım zaman render sonucunda hem video sessiz oluyor hem de donarak oynuyor. Bunun nedeni nedir acaba?
T Temel derin Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2015 #2 Render yaparken, yapacağın videonun üzerine çift tıklayacaksın aşağıda en altta "Audio Output" kutusunu seçip tamam diyeceksin, daha sonra render yapacaksın. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2015
Render yaparken, yapacağın videonun üzerine çift tıklayacaksın aşağıda en altta "Audio Output" kutusunu seçip tamam diyeceksin, daha sonra render yapacaksın.
Gurk4n Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #3 Dediğiniz gibi yapıyordum zaten. Ayarları bozulmuş.Sorunumu After Effects Preferences'ı sıfırlayarak hallettim. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi yapıyordum zaten. Ayarları bozulmuş.Sorunumu After Effects Preferences'ı sıfırlayarak hallettim. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.