Ömer Faruk Teber Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, hazırladığım videoda saber efekti kullanıyorum fakat render aldıktan sonra saber gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar, hazırladığım videoda saber efekti kullanıyorum fakat render aldıktan sonra saber gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
TorukMactoo Megapat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD 5800x3D / Msi X570 ACE MEG / Evga GTX 3080 + EK Water Blok / Asus ROG Swift PG348Q 34″ 3440×1440 IPS G-Sync Curved 100Hz / Corsair Graphite 780T White / Custom Liquid Cooling / Gskill 16x2GB 32GB 3600 Mhz CL16 DDR4 / Corsair AX860i / ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White / Steel Series Rival 700 16.000 CPİ Gaming Mouse / Samsung 960 EVO 500 GB NVMe - M.2 SSD / WD MY Cloud Mirror 8 TB NAS / Seagate 4 Tb İronWolf 64 Mb NAS HDD / Seagate 3 Tb Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 O efektin sol kısmında görünür görünmez ayarı mevcut. Onu kapatmış olabilir misin? Ekran görseli atarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
O efektin sol kısmında görünür görünmez ayarı mevcut. Onu kapatmış olabilir misin? Ekran görseli atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
KS KS Ömer Faruk Teber Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 TorukMactoo dedi: O efektin sol kısmında görünür görünmez ayarı mevcut. Onu kapatmış olabilir misin? Ekran görseli atarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... dün akşam hallettim. Media Encoder'da ekran kartı seçeneğini değiştirmem lazımmış. Yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
TorukMactoo dedi: O efektin sol kısmında görünür görünmez ayarı mevcut. Onu kapatmış olabilir misin? Ekran görseli atarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... dün akşam hallettim. Media Encoder'da ekran kartı seçeneğini değiştirmem lazımmış. Yine de teşekkür ederim