Rayz00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Video renderlıyorum fakat gelen dosya sadece 1 saniyelik render alıyor. Media encoderdan da denedim fakat sonuç aynı, ne yapabilirim? Sorunu şu şekilde çözdüm comp1'de yaptığım editi comp 2 açıp oraya aktarıp renderladım. Son düzenleme: 3 Ocak 2025
Video renderlıyorum fakat gelen dosya sadece 1 saniyelik render alıyor. Media encoderdan da denedim fakat sonuç aynı, ne yapabilirim? Sorunu şu şekilde çözdüm comp1'de yaptığım editi comp 2 açıp oraya aktarıp renderladım.
Çözüm A A alirizaust 5 Ocak 2025 Kanka time line çizgisini yanlışlıkla en başa almışsındır onu sona seç bütün videoyu render alır. Attığım fotoğrafın en üst kısmı.
Kanka time line çizgisini yanlışlıkla en başa almışsındır onu sona seç bütün videoyu render alır. Attığım fotoğrafın en üst kısmı.
A alirizaust Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Kanka time line çizgisini yanlışlıkla en başa almışsındır onu sona seç bütün videoyu render alır. Attığım fotoğrafın en üst kısmı. Dosya Ekleri resim_2025-01-05_214957940.png 34,9 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Kanka time line çizgisini yanlışlıkla en başa almışsındır onu sona seç bütün videoyu render alır. Attığım fotoğrafın en üst kısmı.