tiginindahouse Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:18 #1 After Effects'te emlak videosu üreteceğim, yeni yeni kullanıyorum programı. Mocha attım binayı işaretledim, kamera sabitleyip yer adları vs. yazacağım. Trackliyorum, trackleme bitiyor, noktalar görünmüyor (büyütmeme rağmen), render track Points'i açınca görünüyor ama seçilmiyor.comp'un ekran görüntüsünü ekte veriyorum. Sorunum noktaların seçilmemesi. Dosya Ekleri 1765556255549.png 592,8 KB · Görüntüleme: 13
After Effects'te emlak videosu üreteceğim, yeni yeni kullanıyorum programı. Mocha attım binayı işaretledim, kamera sabitleyip yer adları vs. yazacağım. Trackliyorum, trackleme bitiyor, noktalar görünmüyor (büyütmeme rağmen), render track Points'i açınca görünüyor ama seçilmiyor.comp'un ekran görüntüsünü ekte veriyorum. Sorunum noktaların seçilmemesi.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.428 Çözümler 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Cuma 22:08 #2 tiginindahouse dedi: After Effects'te emlak videosu üreteceğim, yeni yeni kullanıyorum programı. Mocha attım binayı işaretledim, kamera sabitleyip yer adları vs. yazacağım. Trackliyorum, trackleme bitiyor, noktalar görünmüyor (büyütmeme rağmen), render track Points'i açınca görünüyor ama seçilmiyor.comp'un ekran görüntüsünü ekte veriyorum. Sorunum noktaların seçilmemesi. Eki Görüntüle 2620462 Genişletmek için tıkla... View / Show Layer Controls ? CTRL+SHIFT+H¿
tiginindahouse dedi: After Effects'te emlak videosu üreteceğim, yeni yeni kullanıyorum programı. Mocha attım binayı işaretledim, kamera sabitleyip yer adları vs. yazacağım. Trackliyorum, trackleme bitiyor, noktalar görünmüyor (büyütmeme rağmen), render track Points'i açınca görünüyor ama seçilmiyor.comp'un ekran görüntüsünü ekte veriyorum. Sorunum noktaların seçilmemesi. Eki Görüntüle 2620462 Genişletmek için tıkla... View / Show Layer Controls ? CTRL+SHIFT+H¿