P polS Picopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama şu an tekrar sıkıntı yaşamaya başladım. İstediğim yerleri yavaşlatamıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama şu an tekrar sıkıntı yaşamaya başladım. İstediğim yerleri yavaşlatamıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 5 Ocak 2022 #2 Kanka sen After Effects yazmayı da beceremiyon ki Şaka Maka tam olarak nerede sorun yaşıyorsun ? Biraz detaylandırırmısın ona göre yardımcı olalım.
Kanka sen After Effects yazmayı da beceremiyon ki Şaka Maka tam olarak nerede sorun yaşıyorsun ? Biraz detaylandırırmısın ona göre yardımcı olalım.
P polS Picopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 YasoYasoo dedi: Kanka sen After Effects yazmayı da beceremiyon ki Şaka maka tam olarak nerede sorun yaşıyorsun? Biraz detaylandırır mısın ona göre yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon hatası raporladım ama dönmediler daha. Hocam mesela istediğim yeri yavaşlatıyorum amma velakin video kısalıyor.
YasoYasoo dedi: Kanka sen After Effects yazmayı da beceremiyon ki Şaka maka tam olarak nerede sorun yaşıyorsun? Biraz detaylandırır mısın ona göre yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon hatası raporladım ama dönmediler daha. Hocam mesela istediğim yeri yavaşlatıyorum amma velakin video kısalıyor.