After Effects Twixtor ekleyince videolar karışıyor

yydenyzz

Decapat
Daha fazla  
Videolara Twixtor eklediğimde videonun diğer kırptığım yerleri ile karışıyor, videonun istediğim kısmı değil başka yerleri gözüküyor. Ama Twixtor'u kaldırdıgımda yine video eski haline dönüyor. Nasıl düzelteceğim bunu?

Demek istediğiniz olayı çok anlamadım ama kırptığınız yerler karışıyor sanırım. Twixtor'un özelliği budur zaten, hafif bir hareket bulanıklılığı ile klipleri birbirine bağlar. Bağlama olayı sırasında da karışma gibi bir görüntü ortaya çıkar.

Demek istediğiniz olayı çok anlamadım ama kırptığınız yerler karışıyor sanırım. Twixtor'un özelliği budur zaten, hafif bir hareket bulanıklılığı ile klipleri birbirine bağlar. Bağlama olayı sırasında da karışma gibi bir görüntü ortaya çıkar.

Karisma dedigim videolarin ic ice gecmesi degil, mesela ben a goruntusunu kullanıyorum ama Twixtor ekleyince b goruntusu cikiyor ekranda.

Karisma dedigim videolarin ic ice gecmesi degil, mesela ben a goruntusunu kullanıyorum ama Twixtor ekleyince b goruntusu cikiyor ekranda.

Sıkıntınız sanırım kopyala yapıştırdan dolayı. Twixtor'u kopyalayıp yapıştırdıysanız hangi layerda kopyaladıysanız o layerın Twixtor'unu alır. Kopyala yapıştırdıktan sonra yukarıdan seçebilirsiniz 1 2 3 diye layerlar olur adı da yazar. Seçtiğiniz zaman sıkıntı olmaz. Düzgün anlatamadıysam kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı