5 529760 Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 60 22 Kasım 2024 #1 Merhaba. Daha yeni After Effects aldım. Valorant ile ilgili editler yapmak istiyorum. Bu yüzden edit paketi lazım. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Daha yeni After Effects aldım. Valorant ile ilgili editler yapmak istiyorum. Bu yüzden edit paketi lazım. Yardımcı olur musunuz?
dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 Parsmazinin eski videolarından aldığım packleri kullanıyordum yeterli geliyordu YT de araştırırsan bir sürü bulabilirsin.
Parsmazinin eski videolarından aldığım packleri kullanıyordum yeterli geliyordu YT de araştırırsan bir sürü bulabilirsin.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Kasım 2024 #3 529760 dedi: Merhaba. Daha yeni After Effects aldım. Valorant ile ilgili editler yapmak istiyorum. Bu yüzden edit paketi lazım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Türk olarak bildiğim Pars Mazi var. Bence İngilizce olarak aratın kesinlikle daha fazla seçenek çıkacaktır.
529760 dedi: Merhaba. Daha yeni After Effects aldım. Valorant ile ilgili editler yapmak istiyorum. Bu yüzden edit paketi lazım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Türk olarak bildiğim Pars Mazi var. Bence İngilizce olarak aratın kesinlikle daha fazla seçenek çıkacaktır.