After Effects ve 3D modelleme için PC toplama

furkanoztrk52

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Görsel Efekt Uzmanı
Merhaba ben Furkan, ülkemizde daha taze olan bilgisayar destekli tasarım ve animasyon bölümü mezunuyum. Evet doğal olarak sorum şu Adobe After Effect başta olmak üzerine çoğu Adobe programını kullanacağım bunun yanı sıra da azda olsa Maya,Zbursh ve 3D Max programlarını kullanabileceğim bir kasa toplamak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ama işin içinden çıkamadım 3500 TL civarında bütçem var ve Philips Briliance 224CL monitörüm var . bu konuda fikirlerinizi paylaşır mısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben x
msi b150m gaming m3 anakart
intel 6. nesil i5 6500 işlemci
8gb kingston hyperx fury ddr4-2133mhz RAM
asus gtx 960 strix 4gb
kullanıyorum zbrush için gayet iyi ve fazla sıkıntı çıkarmayan sistem ama adobe after effects üzerinde rahat bile çalışamıyorum sebebi ram yetmezliği veya yanlış yaptığım bios ayarları olabilir sistemi biraz küçülterek 4. nesil i7 ve 16gb ram alabilirsin gtx 750ti kullanarak 2.5D zbrush çalışmalarında sıkınntı çekmezsin tabiki 4.nesil i7 ye çevirmek için anakartıda değiştirmek gerekiyor

ÖZET;
ANAKARI ASUS H81M-K YAPARAK,
İŞLEMCİYİ 4.NESİL İ7 SEÇEREK

RAMLERİ 1600MH 8 yerine 16 gb (4x4 veya 8x2 öneririm) seçerek
gtx 750 ti seçerek ortaya güzel performanslı bir sistem çıkarabilirsin bu işlerde

NOT: farkında olmadan fontsize değişmiş biraz gözlerini yorabilir okurken
zbrush c4d catia 3dmax maya gibi programları sıkıntısız belki de hafif sıkıntılı çalıştırabileceğini düşünüyorum
fakat adobe after effects için söz vermeyeyim sebebini bilmediğim için
kendi sistemimdede bin bir zorlukla kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…