hesgonely Femtopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Video düzenliyorum bar kısmı Gri'den yeşile dönüyor sonra render alıyorum avı olarak. Editlediğim videoyu izlerken bazı yerler de ses, video yavaşlıyor ve hızlanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
Video düzenliyorum bar kısmı Gri'den yeşile dönüyor sonra render alıyorum avı olarak. Editlediğim videoyu izlerken bazı yerler de ses, video yavaşlıyor ve hızlanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Decla Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzlemelisiniz hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzlemelisiniz hocam.