Alwaxyn Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #1 After Effects'i çok bilmiyorum. Bir video üstüne yarı şeffaf bir fotoğraf koymak istiyorum nasıl yapılır?
After Effects'i çok bilmiyorum. Bir video üstüne yarı şeffaf bir fotoğraf koymak istiyorum nasıl yapılır?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.701 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Alwaxyn dedi: After Effects'i çok bilmiyorum. Bir video üstüne yarı şeffaf bir fotoğraf koymak istiyorum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... T tuşuna basıp kısabilirsin opacity ayarını.
Alwaxyn dedi: After Effects'i çok bilmiyorum. Bir video üstüne yarı şeffaf bir fotoğraf koymak istiyorum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... T tuşuna basıp kısabilirsin opacity ayarını.
Alwaxyn Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #3 Haluk Albayrak dedi: T tuşuna basıp kısabilirsin opacity ayarını. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim 1 sattir araştırıyorum bulamamıştım.
Haluk Albayrak dedi: T tuşuna basıp kısabilirsin opacity ayarını. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim 1 sattir araştırıyorum bulamamıştım.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.701 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Alwaxyn dedi: Çok teşekkür ederim 1 sattir araştırıyorum bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Alwaxyn dedi: Çok teşekkür ederim 1 sattir araştırıyorum bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.