After Effects vs Sony Vegas

Cevap da basit, after effects. Ancak bu iki programdan ziyade Sony Vegas'ın Premiere Pro ile karşılaştırılması daha doğru olur diye düşünüyorum. Adobe programları ile yapamayacağınız proje yoktur. Üst mertebe bir iş için projelerinizi Sony Vegas ile yaptığınızı söylediğinizde genellikle biraz komik duruma düşülüyor.

Cevap da basit, After Effects. Ancak bu iki programdan ziyade Sony Vegas'ın Premiere Pro ile karşılaştırılması daha doğru olur diye düşünüyorum. Adobe programları ile yapamayacağınız proje yoktur. Üst mertebe bir iş için projelerinizi Sony Vegas ile yaptığınızı söylediğinizde genellikle biraz komik duruma düşülüyor.

Cevap için teşekkür edrim bende bu iki programdan birini öğrenmeyi düşünüyordum sanırım After Effects öğreneceğim :)

Daha profesyonel'e yönelik olduğu için effectleri olsun, pluginleri olsun kurmak basit.

Cevap için teşekkür edrim bende bu iki programdan birini öğrenmeyi düşünüyordum sanırım After Effects öğreneceğim :) :)

After Effects bir VFX, kompozisyon ve hareketli grafik üzerine inşa edilmiş bir programdır.

VEGAS artık Sony'nin değil, MAGIX şirketine ait bir programdır. Kendisi; video düzenleme alanında gayet iyidir. Ama piyasada çok fazla Premiere Pro kullanıldığı için fazla gün yüzüne çıkmamıştır. Bende VEGAS Pro 19 var lisanlı şekilde.

Premiere Pro, Adobe'a ait video düzenleme yazılımıdır. Adobe'un yazılımlarıyla entegreli çalışır. Piyasada çok fazla bilinmektedir.

Video düzenleme de her yazılımın mantığı aynıdır. Ama o programı nasıl kullandığın önemlidir. VEGAS Pro ile ilgili bir algı var ki; amatör program deniyor. Bana göre diğer programlardan eksiği yok.

Avid Media Composer, Edius, Final Cut, DaVinci Resolve gibi programlar da var. Hepsi kendi alanında başarılı.

VEGAS'ın fanboyu değilim ama hakkı yeniyor.

After Effects bir vfx, kompozisyon ve hareketli grafik üzerine inşa edilmiş bir programdır.

Sony Vegas artık Sony'nin değil, magıx şirketine ait bir programdır. Kendisi; video düzenleme alanında gayet iyidir. Ama piyasada çok fazla Premiere Pro kullanıldığı için fazla gün yüzüne çıkmamıştır. Bende Vegas Pro 19 var lisanlı şekilde.

Premiere Pro, Adobe'a ait video düzenleme yazılımıdır. Adobe'un yazılımlarıyla entegreli çalışır. Piyasada çok fazla bilinmektedir.

Video düzenleme de her yazılımın mantığı aynıdır. Ama o programı nasıl kullandığın önemlidir. Vegas Pro ile ilgili bir algı var ki; amatör program deniyor. Bana göre diğer programlardan eksiği yok.

Avid Media composer, edius, final cut, DaVinci Resolve gibi programlar da var. Hepsi kendi alanında başarılı.

Vegas'ın fanboyu değilim ama hakkı yeniyor.

Farklı cevap için teşekkür ederim, böylece farklı bir bakış açısı görmüs oldum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı