After Effects zor mu?

Daha fazla  
Yakın zamanda Premiere Pro'yu öğrendim. Kendimi belirli bir seviyeye kadar geliştirdim. Artık after efects e ihtiyacım var fakat nedense bana zor gibi geliyor. Premiere Pro'ya aşina biri için After Effects zor mu? Ögrenilmesi zor bir program mıdır After Effects?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2-3 yıl önce o programlarla uğraşıyordum tabi biraz acemice
Ancak şunu söyleyebilirim Türkçe kaynaklar ile öğrenmeye çalışacaksanız evet öğrenmesi zor.
Belli bir seviye İngilizceniz varsa eğlenceli ve kolay bir hal alıyor çünkü Türkçe kaynak neredeyse 0 bu platformlar için

After Effects ise Premiere Pro'ya göre biraz daha meşakatli bir program ve güçlü sistem ister. Biraz da özel efekt programı olmasından dolayı stüdyo ekipmanları da almanız gerekebilir eğer kendi çekeceğiniz videoları düzenleyecekseniz.

Ben 2 yıldır AE'de profosyenel olarak çalışıyorum Premiere daha zor geliyor şuan da.

Çok zor değil, yaklaşık 6-7 ay kullandım ve hala bilmediğim bir sürü şey var kullanarak pratik yaparak öğrenebilirsiniz kolayca. YouTube'da de bir sürü öğretici videolar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…