D Denizcan Deniz Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 22 Ekim 2021 #1 Merhabalar. Adobe FX'de bir animasyonun nasıl yapılacağını bulamadım, bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen? Logonun kendi ekseninde2 parça halinde dönmesi. Bu efekt
Merhabalar. Adobe FX'de bir animasyonun nasıl yapılacağını bulamadım, bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen? Logonun kendi ekseninde2 parça halinde dönmesi. Bu efekt
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2021 #2 Hocam bu efekt olabilir mi acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bu efekt olabilir mi acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Denizcan Deniz Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 22 Ekim 2021 #3 Daryl1dx dedi: Hocam bu efekt olabilir mi acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam baktım baya araştırdım. Maalesef değil. Ama Teşekkür ederim yine de <3.
Daryl1dx dedi: Hocam bu efekt olabilir mi acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam baktım baya araştırdım. Maalesef değil. Ama Teşekkür ederim yine de <3.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2021 #4 Hocam baktım biraz da bulamadım ya, hep aynı sonuç çıkıyor (üstte bırakmış olduğum) umarım yardım edecek birilerini bulabilirsiniz.
Hocam baktım biraz da bulamadım ya, hep aynı sonuç çıkıyor (üstte bırakmış olduğum) umarım yardım edecek birilerini bulabilirsiniz.
D Denizcan Deniz Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 22 Ekim 2021 #5 Daryl1dx dedi: Hocam baktım biraz da bulamadım ya, hep aynı sonuç çıkıyor (üstte bırakmış olduğum) umarım yardım edecek birilerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım. Yine de minnettarım teşekkür ederim.
Daryl1dx dedi: Hocam baktım biraz da bulamadım ya, hep aynı sonuç çıkıyor (üstte bırakmış olduğum) umarım yardım edecek birilerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım. Yine de minnettarım teşekkür ederim.