After Effects'i öğrenmek

joji

Hectopat
Yer
Castlevania
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Alttaki videodaki gibi editler yapmayı öğrenmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla bu tarz editler After Effects ile yapılıyor. After Effects'i nereden öğrenebilirim? YouTube'deki videolar işe yarar mı? Önerdiğiniz YouTube kanalları var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Udemy eğitimlerine bakabilirsiniz. Onun haricinde çoğu Youtube kanalı size temel eğitimi verir.

Benim şiddetle önerdiğim öğrenme şekli ise uygulama. Bir proje düşünün ve yapmaya çabalayın. Takıldığınız yerde Google'a sorun. Sora sora kendinizi geliştirin. Boş video izlemekten çok daha iyi oluyor.

Hocam kafanıza bir plan koyun ve yapmaya çalışın. Yapamadığınız yerleri Google'a sorun. Şahsen ben Premiere Pro'yu böyle öğrendim.

Sadece bazı efektler AE'den çıkma gerisi Premiere. After Effects çok karmaşık bir program, animasyon vb. işler yapmayacaksanız benzer işleri Premiere ile de yapabilirsiniz.
Yok animasyon işlerine girmek gibi bir fikrim yok sadece şuan bu tarz editler yapmak istiyorum.

O dediğiniz Photoshop veya Premier'de işe yarar. After Effects öyle kurcalaya kurcalaya öğrenilecek bir program değil. Eğitim almak gerek. Bunu radyo ve sinema okuyan kuzenim söylüyor. Aşırı karışık. Kendim de baktım işin içinden çıkılacak gibi değil.

Aynı fikirdeyim, 4 yıldır kullanmama rağmen belki biraz özelliğini bilmiyorum denebilir.
Zamanla alışıyorsunuz. Premiere göre çok daha gelişmiş bir program. Ek olarak ben After Effect'in kendi sunduğu pluginleri değil harici HitFilm veya RedGiant'ın geliştirdiği pluginleri öneririm.

Kompozisyon oluştur takıl öylesine video düzenle sırf öğrenmek için bu neymiş şu neymiş diye.

Peki bu tarz videolar yapmak hangi programı kullanmam kolay olur? Premier'i mi After Effects'i mi?

Premiere'den çok anlamıyorum After Effects kullanıcısıyım ama bunu AE ile kolaylıkla yapabilirsin hatta
ben sana bu video üzerindeki eklentileri belirteyim, yardımı dokunabilir.
S_shake (Sapphire)
Magic Bullet Looks (RedGiant Suite)
Transform (AE ile gömülü geliyor)
Luma key (bir tane sahne geçişinde gördüm)
Mirror.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…