After Effects'i öğrenmek

Peki After Effects'i nereden öğrenebilirim? Sizce hangi kaynak daha faydalı olur?

Peki After Effects'i nereden öğrenebilirim? Sizce hangi kaynak daha faydalı olur?
Editler için yabancı dil tutorial videoları mevcut. Türkçe dil şeklinde anlatan var mı bilmiyorum. AE'nin en iyi öğrenme yolu bana kalırsa öylesine boş kompozisyon açıp herhangi bir video üzerinde efekt uygulaman, düzenlemen ki şu neymiş bu neymiş gibi.

Bi' editör olarak işi bilmediğin için belge vereceğim sana. Kardeşim AE ile animasyon, intro ve muadili şeyler yaparsın. Senin öğrenmen gereken program Premiere, aynı efektleri 1 dakika fazla uğraşarak Premiere'de yaparsın.

Ayrıca AE'yi boş kompozisyonda filan da öğrenemezsin, dersini alman gerekli. Boş komposizyon mevzusu Premiere için geçerli az da olsa.

@joji ben sana bi' meslektaşımın YouTube kanalını atıyorum, işi iyi yapar. Onun derslerini izleyerek öğrenebilirsin.

Son düzenleme:

Bu dediğin pluginleri nereden yükleyebiliyoruz?

Öğrendiniz mi hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…