bezdum5353 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 42 10 Temmuz 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kapanış ve açılış efektlerini nasıl yapabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kapanış ve açılış efektlerini nasıl yapabilirim?
Albatro Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2025 #2 Bunun üzerinde tek bir efekt yokki birçok efekt var yani sadece fade in fade out ile olacak is degil
bezdum5353 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 42 10 Temmuz 2025 #3 Albatro dedi: Bunun üzerinde tek bir efekt yok ki birçok efekt var yani sadece fade in fade out ile olacak is degil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam burn transition denedim ama çok benzemedi ismini biliyor musunuz geçişin.
Albatro dedi: Bunun üzerinde tek bir efekt yok ki birçok efekt var yani sadece fade in fade out ile olacak is degil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam burn transition denedim ama çok benzemedi ismini biliyor musunuz geçişin.