nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #11 lacey dedi: Şimdi söylesem korsan kulananlarda faydalanacak o yüzden olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani şuan ortadaki sorun birisinin korsan kullanıp kullanmaması mı. Evet ben de korsan kullanıyorum ve hayatım boyunca da bu tarz uygulamalara para vermedim.
lacey dedi: Şimdi söylesem korsan kulananlarda faydalanacak o yüzden olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani şuan ortadaki sorun birisinin korsan kullanıp kullanmaması mı. Evet ben de korsan kullanıyorum ve hayatım boyunca da bu tarz uygulamalara para vermedim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.347 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 24 Ekim 2023 #12 myseneldirr dedi: After Effects'te render almak istediğim dosyayı seçince bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1986064 Genişletmek için tıkla... Projeyi aç. Render'a bas, hatayı gör. Render Queue penceresinde çıktı alamadığını veya sıralamayı sil. (Boş kalsın.) File > Export > Add to Render Queue Bu şekilde Render'a bas bakalım alacak mı? Almazsa Kuntus alıp hediye eder artık bi'orjinal üyelik senelik sana, madem böyle düşünüyor. Son düzenleme: 24 Ekim 2023
myseneldirr dedi: After Effects'te render almak istediğim dosyayı seçince bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1986064 Genişletmek için tıkla... Projeyi aç. Render'a bas, hatayı gör. Render Queue penceresinde çıktı alamadığını veya sıralamayı sil. (Boş kalsın.) File > Export > Add to Render Queue Bu şekilde Render'a bas bakalım alacak mı? Almazsa Kuntus alıp hediye eder artık bi'orjinal üyelik senelik sana, madem böyle düşünüyor.