babaprogeymir123 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. After Effects'te bu tarz bir video yapmak istiyorum logom vs. her şeyim var ama istediğim gibi olmuyor. Yardım eder misiniz? Örnek video:https://drive.google.com/file/d/1SersvsTtEhV6cylRQazVNQTzojUTY-r6/view Video böyle bu tarzda bir şey yapmak istiyorum.
Arkadaşlar merhaba. After Effects'te bu tarz bir video yapmak istiyorum logom vs. her şeyim var ama istediğim gibi olmuyor. Yardım eder misiniz? Örnek video:https://drive.google.com/file/d/1SersvsTtEhV6cylRQazVNQTzojUTY-r6/view Video böyle bu tarzda bir şey yapmak istiyorum.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.668 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Şubat 2025 #2 Herkese açık yap linki.
babaprogeymir123 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 GoDd1 dedi: Herkese açık yap linki. Genişletmek için tıkla... Ekran Kaydı 2025-01-31 234211.mp4 hocam bir daha dener misiniz?
GoDd1 dedi: Herkese açık yap linki. Genişletmek için tıkla... Ekran Kaydı 2025-01-31 234211.mp4 hocam bir daha dener misiniz?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.668 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Şubat 2025 #4 @babaprogeymir123 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elements plugini ilede yapılabilir.
@babaprogeymir123 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elements plugini ilede yapılabilir.
babaprogeymir123 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #5 GoDd1 dedi: @babaprogeymir123 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elements plugini ilede yapılabilir. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam bakacağım
GoDd1 dedi: @babaprogeymir123 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elements plugini ilede yapılabilir. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam bakacağım