ugurrcan Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 After Effects'te videonun sonuna doğru koyduğum müziğin yavaşça kısılmasını istiyorum, nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
After Effects'te videonun sonuna doğru koyduğum müziğin yavaşça kısılmasını istiyorum, nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2023 #2 ugurrcan dedi: After Effects'te videonun sonuna doğru koyduğum müziğin yavaşça kısılmasını istiyorum, nasıl yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keycaps ekleyerek ses kısabilirsin. Youtubeye yazabilirsin keycaps nasıl eklenir vs.
ugurrcan dedi: After Effects'te videonun sonuna doğru koyduğum müziğin yavaşça kısılmasını istiyorum, nasıl yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keycaps ekleyerek ses kısabilirsin. Youtubeye yazabilirsin keycaps nasıl eklenir vs.