ajayghale5454 Decapat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 1 8 Şubat 2019 #1 PC'ye format attım. Java, GeForce Experience, DirectX12 ve akla gelebilecek her şeyi de kurdum. Fakat hala Afterburner böyle kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
PC'ye format attım. Java, GeForce Experience, DirectX12 ve akla gelebilecek her şeyi de kurdum. Fakat hala Afterburner böyle kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Şubat 2019 #2 Sürücün yüklenmemiş gözüküyor. GPU sürücüsünü düzgün kurduğuna emin misin? DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Sürücün yüklenmemiş gözüküyor. GPU sürücüsünü düzgün kurduğuna emin misin? DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Şemsettin Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #3 Jira dedi: Sürücün yüklenmemiş gözüküyor. GPU sürücüsünü düzgün kurduğuna emin misin? DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var silip kurmadığım program kalmadı yinede fotoğrafta ki gibi kalıyor güncellemediğim programda kalmadı yardım edebilir misin?
Jira dedi: Sürücün yüklenmemiş gözüküyor. GPU sürücüsünü düzgün kurduğuna emin misin? DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var silip kurmadığım program kalmadı yinede fotoğrafta ki gibi kalıyor güncellemediğim programda kalmadı yardım edebilir misin?
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #4 Daha güncel sürümünü denediniz mi ? Beta da olan sürümü deneyin bir de isterseniz.
Şemsettin Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #5 ymnN dedi: Daha güncel sürümünü denediniz mi ? Beta da olan sürümü deneyin bir de isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ne yazık ki yine aynısı oluyor. Ekran kartını okumuyor,görmüyor program daha öncede böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.
ymnN dedi: Daha güncel sürümünü denediniz mi ? Beta da olan sürümü deneyin bir de isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ne yazık ki yine aynısı oluyor. Ekran kartını okumuyor,görmüyor program daha öncede böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #6 İşletim sistemi kaynaklı bir problem de olabilir. Windows güncel mi ? Ya da temiz kurulum yapıp da tekrardan denediniz mi ?
İşletim sistemi kaynaklı bir problem de olabilir. Windows güncel mi ? Ya da temiz kurulum yapıp da tekrardan denediniz mi ?
Şemsettin Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #7 Temiz kurulumu da denedim. Wnidows 7 Ultimate yeni format attım.