rhonie01 Kilopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #1 Anlam veremediğim GPU kullanım düşüşü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2016
Anlam veremediğim GPU kullanım düşüşü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #2 Oyun donmuyorsa sorun yok, programdan kaynaklı bir hata gibi duruyor.
rhonie01 Kilopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2016 #3 BERWAR dedi: Oyun donmuyorsa sorun yok, programdan kaynaklı bir hata gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... FPS düşüşü yaşıyorum çoğu zaman. Sorun daha önceki R7 240 olan kartta kalan Radeon görüntü profili seçeneğinden kaynaklanıyormuş. Yeni gelen güncellemeyle profil seçeneğini de seçerek kartın hem GPU kullanımını hemde performansını yükselttim.
BERWAR dedi: Oyun donmuyorsa sorun yok, programdan kaynaklı bir hata gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... FPS düşüşü yaşıyorum çoğu zaman. Sorun daha önceki R7 240 olan kartta kalan Radeon görüntü profili seçeneğinden kaynaklanıyormuş. Yeni gelen güncellemeyle profil seçeneğini de seçerek kartın hem GPU kullanımını hemde performansını yükselttim.