Afterburner fan ayarı kontrol edilmiyor

DylanStilinski

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı yeni yaptırdım, MSI Afterburner'ı açtım fanları kontrol edemiyorum. Şaşırdım açıkçası ne yapmam gerekiyor sizce?

Dosya Ekleri

• afterburner.png
    191,6 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba, bilgisayarı yeni yaptırdım, MSI Afterburner'ı açtım fanları kontrol edemiyorum. Şaşırdım açıkçası ne yapmam gerekiyor sizce?

O BIOS ile alakalı. Afterburner sadece ekran kartı içindir.

Hocam ekran kartınız eski galiba. MSI Afterburner'ı kullanmış biri olarak tavsiye etmem açıkçası. Az kalsın ekran kartımı yakıyordum. Ama düzgün ayarlama yapabilecekseniz size kalmış bir şey. Bence eski olduğu için yapılmıyor. Benimki sizinkinden biraz daha yeni galiba.
Yani ne yapmam gerekiyor.
Fanları kontrol etmeliyim çok ısınıyor bilgisayarım.
Hocam fanlarınız ona göre kendisini ayarlıyor zaten.
Sıcaklık değerleriniz benimkine göre çok düşük. Benimki 60 C ve üzeri.

Yani sileyim mi?

Muhtemelen eski bir laptop kullanıyorsunuz. Bu yüzden bence şansınızı çok zorlamayın.

2 yıllık bilgisayar :d
Şaka bir yana şimdi sileyim mi Afterburner'ı?

Sil dostum. Zaten laptoplarda riskli bu tür işlemler. Ki sıcaklıklarının bir laptop için hatta 2 yıllık bir laptop için fazlasıyla iyi. Bilgisayarın sonuçta dışarıdaki hava gibi 30 derece olmasını bekleyemeyiz. Sonuçta bu bir laptop kasası dar ve fanlar yetersiz çoğu durumda. Laptop pişmanlık ya.

2 yıllık bilgisayar :d
Şaka bir yana şimdi sileyim mi afterburner'ı?
Silin hocam. Sonra "Vay ben yanlışlıkla ekran kartımı yaktım, yanlışlıkla işlemcimi yaktım vs." diye ortalıkta gezmeyin. Ben oluşan ekran yırtılmaları sayesinde fark ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…