MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.
MSI’ın Afterburner yazılımı ile bütün ekran kartlarının FPS, sıcaklık, işlemci kullanımı ve bellek kullanımı değerlerini oyun oynarken gerçek zamanlı gözlemleyebilirsiniz. PC oyunculuğu için FPS’nin önemi tartışmaya mahal vermeyecek kadar...
MSI’ın Afterburner yazılımı ile bütün ekran kartlarının FPS, sıcaklık, işlemci kullanımı ve bellek kullanımı değerlerini oyun oynarken gerçek zamanlı gözlemleyebilirsiniz. PC oyunculuğu için FPS’nin önemi tartışmaya mahal vermeyecek kadar...
@William Crusader Dostum komik bir şey mi var? Söyle de biz de gülelim? Bu tarz konuya kahkaha emotu atınca aşağılanan ben değil sen oluyorsun haberin olsun
@William Crusader Dostum komik bir şey mi var? Söyle de biz de gülelim? Bu tarz konuya kahkaha emotu atınca aşağılanan ben değil sen oluyorsun haberin olsun
O emote ''şeysi'' genelde mizah konularında kullanıyor arkadaşım. Yardım isteyen birinin konusuna atılmıyor. Çok emote ''şeysi'' atmak istiyorsan beğenebilirsin, üzgün atabilirsin. Bu konuya daha farklı emote ''şeysi'' atılacağını sanmıyorum.